Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Om Oss    Tjenester

Johnny Edvinsen

Systemkonsulent

32 14 01 10 41 22 21 05 Send e-post

Jeg tok min utdannelse på Hibu i Hønefoss, har bachelor grad i Informatikk med påbygging innen pedagogikk. Interessen for datamaskiner begynte med spill og siden ble jeg interessert i å sette opp nettverk hjemme og så rullet ballen videre med utdannelse innen it. Siden 2004 har jeg hatt mange arbeidsoppgaver innen it-yrket fra support, opplæring, driftsansvarlig på skole og nå siste 5 år it-sjef på Noroffice. Her har jeg jobbet mest med serverdrift, noe Visma og logistikk samt mobile løsninger og prosjekter på flere plan. Jeg ser meg selv som en altmulig mann som kan litt om det meste og kan nok hjelpe deg med ganske mye som kan oppstå. Jeg har godt innblikk i mange sider som berører it-yrket og kan se sammenhenger og løsninger som kan være fordelaktige for din bedrift.

Som tidligere håndball spiller så går mye av fritiden min med til å trene håndball laget  som min stedatter spiller på, og litt egentrening innimellom. I tillegg skal man prøve å ha tid til to små gutter som krever sitt og kone, samt at jeg liker meg ute i skog og mark.