Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Om Oss    Tjenester

Nichlas Kristiansen

Systemkonsulent

32 14 01 10 93 44 68 99 Send e-post

Tidlig interesse for data og teknikk, med utspring fra Amiga/Commodore og PC.Hardware-interessen startet for fullt med egen pc på 90-tallet og hvor man skulle bygge og installere alt selv.«Det er slik man lærer best..» Fikk også mye erfaring med web-programmering og design i photoshop.Under utdannelsen ble interessen enda større rundt elektronikk og hardware, og veien mot serviceelektroniker-yrket startet.Med lærlingeplass hos Office Center ble fagbrevet fullført og ble da ansvarlig for hardwarelager, garantihåndtering og in-house service. 

I 2007 skiftet jeg stilling til systemkonsulent med hovedtyngde på server, backup, trådløst-nettverk, overvåkning og totaldrift.Det har jeg vært veldig fornøyd med, og trives godt i en hverdag for det alltid er nye utfordringer å bryne seg på.For meg er det viktig at kunden får en positiv totalopplevelse av servicen vi i Office Center kan yte. Kvalitet i arbeidet står først! 

På fritiden er det mange hobbyer å velge i, men musikken og fotografering er det som driver meg mest.