Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Om Oss    Tjenester

Robin Kenneth Leiknes

Supportkonsulent

32 14 01 31 40 03 40 87 Send e-post

 

Startet min nerdetilværelse med Vic 20 i en svunnen fortid. Var deretter sportsidiot før igjen nerden i meg fikk overtak midt på 1990 tallet.  Var i forsvaret 1 år før kursen gikk mot utdanning innen informasjonsteknologi. Tok EDB prosjekt utdanning i Næringsakademiet og informatikk på HiBU. De første årene av yrkeslivet balanserte jeg IT konsulent og IT foreleser rolle først for Næringsakademiet og deretter Treider AS. Det startet med Novell og gikk så over til Microsoft relatert utdanning. Var så IT-sjef med ansvar for tverrfaglige prosjekter. Etter noen år i Oslo så søkte jeg tilbake til hjemtraktene i Hønefoss, der jeg først drev en egen IT-bedrift i noen år før jeg i 2008 ble ønsket velkommen til Office Center Hønefoss. Jobber der i dag med flere roller med hovedvekt på support og konsulent rolle.Mine fagområder er bl.a. Microsoft produkter, sikkerhetskopiering, sikkerhet, nettverk, servere, Virtualisering (VMware), Databaser (Access/SQL), programmering (Visual Basic), overvåkning m.m.
På fritiden koser jeg meg med min samboer og datter, eller jeg sitter på Elexia og peser. Ellers er jeg kjent som en habil danser for ca 20 kilo siden.